eSporty Ve 2023

Popularita e-sportů je bezpochyby velmi veliká a neustále se zvyšuje. Ať už máte v oblibě Counter-Strike, Call of Duty, Dotu, League of Legends nebo třeba i Fifu či NHL, rok 2023 pro Váš toho bude mít opravdu hodně. Ikdyž pandemie covid 19 nebyla nic příjemného, měla značný vliv na propagaci a rozvoje-sportovních utkání. Protože mnoho z reálných utkání bylo zrušeno, diváci si museli najít jinou zábavu. To platilo i pro online casino, které bylo nuceno najít alternativu za chybějící živé sportovní události. Mnoho z online kasin začali sponzorovat různé menší hráče a týmy, aby mohli hrát online. Pokud hledáte sponzory pro Váš tým, může to být pro Vás dobrý typ, kam se zkusit obrátit.

V posledním roce jste tedy mohli vidět, jak se hráči utkávají za obrazovkami svých počítačů a konzolí, namísto na trávníku. Mnoha lidem se tyto utkání zalíbili a e-sportům přišli na chuť, a to nejen kvůli tomu, že by byli přímo fanoušky počítačovým hrám, avšak kvůli rychle vyvíjecímu se dění plných zvratů. Hráči online počítačových her jsou profesionální sportovci, teda ne ve smyslu, že by museli fyzicky trénovat, nicméně jejich kvalita nebyla zadarmo. Hráči hru hrají i několik let a trénují mnoho hodin denně, aby získali potřebné znalosti o hře, různé triky a výhody oproti ostatním hráčům. To může být obtížné ve hrách, kde hráč může volit z různých strategií a kombinací, avšak aby vyhrál, je nutné zvolit správně.

Co v roce 2023 nepřehlédnout?

Rozhodně byste si měli zapsat do kalendáře 17-23/04/2023, 2-4/06/2023, 4-6/08/2023 a 16-22/10/2023. V tyto datumy se bude odehrávat Intel Extreme Masters, což bude skvělá podívaná ze světa Counter-Strike. Od 17. dubna až do 23. dubna budete moci navštívit tento festival i Vy, a to v polských Katowicích. Na tuto událost se sjedou nejlepší hráči Counter-Strike, vývojáři herního hardwaru a různé promo stánky, které Vám dají různé propagační hračky zdarma. Pokud chcete být v dění a chcete být mezi prvními, kteří odhalí mistry v Counter-Strike pro 2023 či chcete vidět na vlastní oči naprosté novinky v počítačovém hardware, na této akci nemůžete chybět.

Tento rok se také uskuteční premiéra nové události CS:GO Blast. Tento turnaj přinese dvě kvalifikační kola, jedno v červnu a jedno v listopadu. Poté závěrečné mistrovství v Counter-Strike GO proběhne v prosinci 2023. O této události zatím není známých mnoho informací, avšak bude se odehrávat v Paříži a rozhodně přinese velkolepou show. Pokud nemáte možnost cestovat do Paříže, rozhodně bude stát za sledování YouTube kanálu, kde tato událost bude vysílána živě. Mnoho online sázkových kanceláří a kasin tuto událost také zařazují do své nabídky, proto si budete i moci vsadit na své favority.

Během tohoto roku se ještě odehraje více než 20 velkých turnajů, kde si najde to své absolutně každý fanoušek video her. Pokud jste fanoušek bojových her jako je Tekken či Street Fighter, fanoušek RPG her jako je League of Legend, WoW, či nyní populární Call of Duty Warzone, budete moci sledovat živě několik stovek různých živých přenosů, kde se utkají nejlepší hráči z celého světa.

Jak se přidat do nějakého týmu?

Abyste se stali profesionálním hráčem videohry, bude nutné, abyste trénovali své schopnosti. Bude také nutné, abyste měli herní vybavení, které Vám poskytne hraní na co nejvyšší úrovni. Na začátek však bude stačit středně výkonný počítač nebo konzole. Hlavním prvkem však bude, abyste si našli tým, neboli klan, se kterým budete moci hrát a trénovat. Od klanu se můžete dozvědět a naučit velké množství triků a strategií, které Vás neustále budou posouvat kupředu. Klan si najdete na mnoha portálech nebo rovnou při hře, kde se můžete jiných hráčů během hry přímo zeptat prostřednictvím chatu.a




Vyhledat server

: Vyhledat server

Nepřehlédněte

21.2 2017 Zdravím vás, som nový správca databáze. Databáza CS:1.6 optimalizovaná servery, ktoré nespĺňajú podmienky boli vymazané.

Nejčastější chyby kterých se dopouštíte při přidávání herních serverů do databáze nonsteam.cz